Unggulan

Produk

tentang Kami

Taizhou Huangyan Litian Mould Co., Ltd. ngahususkeun dina ngarancang, ngasilkeun kapang.

Éta gaduh tim téknologi terampil sareng anu berpengalaman pikeun prosés prosés canggih sareng sistem CAD / CAM / CAE. Kami tiasa nyayogikeun palastik tilas unggal dinten, lampu fittings, cangkang set TV, mesin cuci, alat listrik rumah tangga sareng sajabana pikeun konsumén ti bumi sareng luar negeri.

Ngembangkeun perusahaan anjeun dina kayakinan sareng netepkeun kahirupan anjeun dina kapercayaan, ngudag anu teu aya watesna mangrupikeun dasar pangwangunan perusahaan kuring anu panjang, Kami ngarep-arep pisan datangna sareng ngabagéakeun kerjasama anjeun.

anyar-anyar ieu

Warta

  • Garis tambahan pikeun PA 6.6 dasar polimér dimimitian di Shanghai

    Raksasa nilon AS Invista (Wichita, Kansas; www.invista.com) nyatakeun yén parantos ngalegaan kapasitasna pikeun polimérida 6,6 polimér dasar di Taman Bahan Kimia Shanghai (SCIP) ku 40,000 t / y. Garis tambahan parantos ngamimitian operasi sareng nyandak kapasitas total dina situs kana 190,000 t / y, 30,000 wh ...

  • panganteur sareng komponenana 2021 dibolaykeun

    Dina kasepakatan sareng mitra-mitra na dina asosiasi sareng industri, sareng panitia piwuruk pameran perdagangan, Messe Düsseldorf parantos mutuskeun pikeun ngabolaykeun duanana rangkep sareng komponén 2021, dijadwalkeun lumangsung ti 25 Pébruari dugi ka 3 Maret, kusabab larangan anu aya hubunganana sareng COVID -19 pandemi. "Aduh ...

  • Evonik: Acqusition di spesialis percetakan 3D Cina UnionTech - Aplikasi anyar pikeun résin photopolymer kinerja anu fokus

    Evonik parantos kéngingkeun saham minoritas di perusahaan Cina UnionTech ngalangkungan unit Modal Venture na. Perusahaan anu berbasis di Shanghai aktip dina bidang percetakan 3D stereolithography. Téhnologi manufaktur aditif ieu ngamungkinkeun, pikeun ngahasilkeun bagian polimér anu akurat pisan sareng lengkep. ...